piedone-nyomaban-spencerpolo-01
piedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolo

Piedone nyomában – Hihetetlen történetek

3 990 Ft

Készleten

„Király Levente olyan részletességgel mutatja be Bud Spencert, amely eddig ismeretlen volt. Ennek a földi csodának a megteremtéséért San Gennaro-díjban részesítjük!” – Gianni Simioli, a San Gennaro Bizottság elnöke.

A Piedone nyomában könyv a hat fesztiváldíjat nyert mozifilm bővített, írásos változata. Király Levente könyvéből kiderül, hogyan élte át a kis Carlo a világháború borzalmait, milyen nehézségekkel küzdött meg az iskolai évek alatt, hogyan csöppent bele a sport világába, illetve milyen kalandokat élt át Dél-Amerikában, mielőtt színésszé vált.

A hat nyelven beszélő egykori bajnok sportoló, aki később az olasz mozi legnagyobb ikonjává vált, filmes karrierje mellett repülőket és hajókat vezetett, gyermekruhákat tervezett, könyveket és dalokat írt, de feltalálóként bejegyzett találmányokkal is gazdagította életünket.

A Piedone nyomában könyv történetek sokaságán keresztül mutatja be azt a zseniálisan sokoldalú színészt, akinek a csattanós pofonok, a belapított orr és a morcos tekintete mára már a védjegyévé vált. Izgalmas és mulatságos sztorikat olvashatunk a forgatásokon történt kalandokról, de bepillantást nyerhetünk a sztár magánéletébe is. Tanúi lehetünk egy életen át tartó szerelemnek, örökké tartó barátságoknak és az elmaradhatatlan szakmai összecsapásoknak is.


“Helló Éhenkórász!
Elnézést a késői értékelésért, de nem találták a cella kulcsát. A futár ma reggel már megint fürge volt!
Azt mondod, ha elfogadom a pólókat, akkor nem kell többé ezzel a játékszerrel röpködnöm? Kábító!
És mit kéne tennem még ezért a két (egyáltalán nem) jelentéktelen pólóért? Azt a főnök mondja meg Nagykovácsiban? Ajánlom a nagyfejűnek, hogy csipkedje magát!
Ahogy megérkezem Rióba, eltüntetem ezt a két pólót és azonnal összehívunk egy sajtótájékoztatót, ahol mindent megmagyarázol. Azt mondtam, mindent!
A hírleveleket, a nekem címzett remek ajánlatokat! Hogy merült fel benned a pólóbolt ötlete…
Persze egy ideig mindenki rólunk fog beszélni…
A 3211-es
(Gál István)” – 2020. 03. 17.


“A névnapi meglepetés jól sikerült,
időben megérkezett a csomag és tökéletes a méret is.
Köszönet érte! Vargáné Kara Rozália” – 2020. 03. 17.


“Csak jót tudok mondani! Villámgyorsak vagytok és nagyon jók a termékek!
Mészáros György” – 2020. 03. 16.

Király Levente, Kamera Hungária-díjas újságíró, rendező, szerkesztő. Dolgozott többek között az Ablak, Évgyűrűk, Napi Mozaik, Nappali, Híradó, Múlt-kor, Sorstársak, Jelfogó, Jónak lenni jó szerkesztőségében, de tudományos, kulturális, sőt sportműsorokban is kipróbálta magát. Találkozott Arnold Schwarzeneggerrel, interjút készített Bud Spencerrel, Terence Hill-lel, Jean-Paul Belmondóval, Ennio Morriconéval és Claudia Cardinaléval is. Jelenleg az M5-, illetve az MTVA Kiemelt Projektek Főszerkesztőségének kiemelt szerkesztője, a Kossuth Rádió riportere.

“A rendelt könyvet és kötényt ajándékba adtam a páromnak és hatalmas sikere volt!
A csomag gyorsan (az ígért időt betartva) érkezett meg és semmi gond nem volt vele! Köszönöm szépen! Deák Anita” – 2019. 12. 28.

Magyar író rántja le a leplet legújabb könyvében Bud Spencer legnagyobb titkairól

Blikk cikk: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/magyar-iro-rantja-le-a-leplet-legujabb-konyveben-bud-spencer-legnagyobb-titkairol/xjff86z

Ami a moziból kimaradt, benne van a könyvben!

Magyar Nemzet cikk: https://magyarnemzet.hu/kultura/ami-a-mozibol-kimaradt-benne-van-a-konyvben-7447130

Könyv készült Bud Spencer életéről

Origo cikk: https://www.origo.hu/kultura/20191030-konyv-keszult-bud-spencer.html

BOLDOG SZÜLINAPOT, „DUCIBÁCSI”!

Rajongói emlékezés a WMN-en: https://wmn.hu/kult/51672-boldog-szulinapot-ducibacsi–rajongoi-emlekezes-bud-spencer-90-szuletesnapjan

Címkék: , .