piedone-nyomaban-spencerpolo-01
piedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolopiedone-nyomaban-spencerpolo

Piedone nyomában – Hihetetlen történetek

3 990 Ft

Készleten

Vedd meg csomagban a DVD-vel együtt:
https://spencerpolo.hu/termek/piedone-nyomaban-konyvcsomag/

piedone-nyomaban-DVD

„Király Levente olyan részletességgel mutatja be Bud Spencert, amely eddig ismeretlen volt. Ennek a földi csodának a megteremtéséért San Gennaro-díjban részesítjük!” – Gianni Simioli, a San Gennaro Bizottság elnöke.

A Piedone nyomában könyv a hat fesztiváldíjat nyert mozifilm bővített, írásos változata. Király Levente könyvéből kiderül, hogyan élte át a kis Carlo a világháború borzalmait, milyen nehézségekkel küzdött meg az iskolai évek alatt, hogyan csöppent bele a sport világába, illetve milyen kalandokat élt át Dél-Amerikában, mielőtt színésszé vált.

A hat nyelven beszélő egykori bajnok sportoló, aki később az olasz mozi legnagyobb ikonjává vált, filmes karrierje mellett repülőket és hajókat vezetett, gyermekruhákat tervezett, könyveket és dalokat írt, de feltalálóként bejegyzett találmányokkal is gazdagította életünket.

A Piedone nyomában könyv történetek sokaságán keresztül mutatja be azt a zseniálisan sokoldalú színészt, akinek a csattanós pofonok, a belapított orr és a morcos tekintete mára már a védjegyévé vált. Izgalmas és mulatságos sztorikat olvashatunk a forgatásokon történt kalandokról, de bepillantást nyerhetünk a sztár magánéletébe is. Tanúi lehetünk egy életen át tartó szerelemnek, örökké tartó barátságoknak és az elmaradhatatlan szakmai összecsapásoknak is.

Király Levente, Kamera Hungária-díjas újságíró, rendező, szerkesztő. Dolgozott többek között az Ablak, Évgyűrűk, Napi Mozaik, Nappali, Híradó, Múlt-kor, Sorstársak, Jelfogó, Jónak lenni jó szerkesztőségében, de tudományos, kulturális, sőt sportműsorokban is kipróbálta magát. Találkozott Arnold Schwarzeneggerrel, interjút készített Bud Spencerrel, Terence Hill-lel, Jean-Paul Belmondóval, Ennio Morriconéval és Claudia Cardinaléval is. Jelenleg az M5-, illetve az MTVA Kiemelt Projektek Főszerkesztőségének kiemelt szerkesztője, a Kossuth Rádió riportere.

“A rendelt könyvet és kötényt ajándékba adtam a páromnak és hatalmas sikere volt!
A csomag gyorsan (az ígért időt betartva) érkezett meg és semmi gond nem volt vele! Köszönöm szépen! Deák Anita” – 2019. 12. 28.

Magyar író rántja le a leplet legújabb könyvében Bud Spencer legnagyobb titkairól

Blikk cikk: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/magyar-iro-rantja-le-a-leplet-legujabb-konyveben-bud-spencer-legnagyobb-titkairol/xjff86z

Ami a moziból kimaradt, benne van a könyvben!

Magyar Nemzet cikk: https://magyarnemzet.hu/kultura/ami-a-mozibol-kimaradt-benne-van-a-konyvben-7447130

Könyv készült Bud Spencer életéről

Origo cikk: https://www.origo.hu/kultura/20191030-konyv-keszult-bud-spencer.html

BOLDOG SZÜLINAPOT, „DUCIBÁCSI”!

Rajongói emlékezés a WMN-en: https://wmn.hu/kult/51672-boldog-szulinapot-ducibacsi–rajongoi-emlekezes-bud-spencer-90-szuletesnapjan

Címkék: , .