Papi hűtőmágnes kék szemet akar – Bud Spencer – spencerpolo.hu

Papi hűtőmágnes-nagy

690 Ft

Csak 4 maradt készleten

Látok! Csoda történt Charlie!!! – Papi

Papi hűtőmágnes, 75 mm átmérővel. A hűtőmágnes enyhén domború, kerek, elegáns.

A Papi pólóhoz készült, együtt kiváló választás:

http://spencerpolo.hu/termek/papi/


“Kedves Csirkefogó!
Suzanne nővérrel és az Árvaházzal arra az elhatározásra jutottunk, hogy felhagyunk a lóversennyel és inkább árulunk majd rózsafüzért. Vagy ha már mégis, hát nem dőlünk be az első tippnek, de a legjobb lesz, ha most szépen átruházod rám a kamionod tulajdonjogát, csak arra figyelj, hogy ne felejtsd ki az adataidat, meg a kamion rendszámát.

Ja és az új tulajdonos……hát hogy is mondjam…..sajnos egyelőre nem áll a helyzet magaslatán, de nem ám…., úgyhogy……igazán adhatnál pár száz dollárt amiből bérelhetek egy kocsit. Tudom, hogy valójában hánynod kell a ötlettől, de végtére is a szélső sáv a kamionoké, csapd ki a villogód és már…itt se vagy!

Most még nem küldöm rád azt a három, azt a három cuppantósat, hogy időt nyerjek, mert a kamion a kamion miénk és el akarok menni vele, érted Paragulishoz, a Göröghöz egy könnyed, baráti póker partira.

Szerencsére a Hold már mosolyog, úgyhogy mindannyian tudjuk, hogy Kirby a parancsnok. Kis Viktor” – 2019. 12. 24.

Képzeld el, hogy mérik, melyik volt a világ leggyorsabban eldobott/ütött labdája!

És hogy hogy jön ez ide? Úgy, hogy a rekorder sok évig egy Jai-alai (régi nevén pelota) labda volt. Pont olyan, mint amilyet Bud Spencer dob az És megint dühbe jövünkben.

Tudod, amikor Jamon Serrano mezét veszi fel 😉

A játékot a 19. század óta játsszák, leginkább Baszkföld környékén, Spanyolországban és Franciaországban, meg persze Amerikában. A Baszk kormány úgy reklámozza, hogy a leggyorsabb játék, mivel sokáig a kecskebőrrel borított labda tartotta a sebességrekordot, 302 kilométer/órát. Ezt csak 2009-ben döntötte meg egy golfozó, 328 kilométeres óránként sebességgel.

Azt is megtalálod itt, hogy miért pont erre teszik fel a Firpo testvérek az összes megszerzett pénzüket: https://spencerpolo.hu/termek/jamon-serrano-mez/