Kincs_ami_nincs_dvd

Kincs, ami nincs – Bud Spencer, Terence Hill

1 490 Ft

Ez a méret kifogyott, válassz másikat!

Alan (Terence Hill) kincset akar, mégpedig mindenáron. Óriási szerencséjére talál egy térképet, mely egy közeli szigeten jelez eldugott kincset. De hogyan jusson oda? Elrejtőzik Charlie, (Bud Spencer) a kalandor hajóján, és becsapva az iránytűt a sziget felé irányítja a hajót. Charlie-nak (Bud Spencer) persze egy idő után feltűnik, hogy nem a papagáj eszi meg a vacsoráját, a sörről nem is beszélve…

Az egyszemélyes hajón nem nehéz megtalálni a potyautast, (Terence Hill) sorsa ugyanaz, mint a nagyobb hajókon: vízbe vele. Szó szót követ, néhány pofon is elcsattan, összeverekszenek, végül mindketten (Bud Spencer, Terence Hill) a vízben kötnek ki. Charlie (Bud Spencer) legnagyobb bánatára kénytelenek kiúszni a szigetre, mivel a hajó gazdátlanul továbbmegy.

A szigeten Charlie (Bud Spencer) beleegyezik, hogy segítséget nyújt Alannek (Terence Hill) az akcióhoz. Összebarátkoznak a sziget lakóival, a barátságos és vidám Mama királynővel és csinos lányaival, valamint kissé együgyű fiával, aki elvezeti őket (Bud Spencer, Terence Hill) a térképen jelzett helyre. A baj csak az, hogy a mesés kincset egy, a második világháború óta ottfelejtett szamuráj őrzi, akinek eszében sincs harc nélkül kiszolgáltatni azt az idegeneknek!

Rendező:
Sergio Corbucci
Szereplők:
Terence Hill, Bud Spencer, Olalla Aguirre, Asunción Balaguer, Louise Balaguer