Kincs_ami_nincs_dvd

Kincs, ami nincs – Bud Spencer, Terence Hill

1 490 Ft

Csak 1 maradt készleten

Alan (Terence Hill) kincset akar, mégpedig mindenáron. Óriási szerencséjére talál egy térképet, mely egy közeli szigeten jelez eldugott kincset. De hogyan jusson oda? Elrejtőzik Charlie, (Bud Spencer) a kalandor hajóján, és becsapva az iránytűt a sziget felé irányítja a hajót. Charlie-nak (Bud Spencer) persze egy idő után feltűnik, hogy nem a papagáj eszi meg a vacsoráját, a sörről nem is beszélve…

Az egyszemélyes hajón nem nehéz megtalálni a potyautast, (Terence Hill) sorsa ugyanaz, mint a nagyobb hajókon: vízbe vele. Szó szót követ, néhány pofon is elcsattan, összeverekszenek, végül mindketten (Bud Spencer, Terence Hill) a vízben kötnek ki. Charlie (Bud Spencer) legnagyobb bánatára kénytelenek kiúszni a szigetre, mivel a hajó gazdátlanul továbbmegy.

A szigeten Charlie (Bud Spencer) beleegyezik, hogy segítséget nyújt Alannek (Terence Hill) az akcióhoz. Összebarátkoznak a sziget lakóival, a barátságos és vidám Mama királynővel és csinos lányaival, valamint kissé együgyű fiával, aki elvezeti őket (Bud Spencer, Terence Hill) a térképen jelzett helyre. A baj csak az, hogy a mesés kincset egy, a második világháború óta ottfelejtett szamuráj őrzi, akinek eszében sincs harc nélkül kiszolgáltatni azt az idegeneknek!

Rendező:
Sergio Corbucci
Szereplők:
Terence Hill, Bud Spencer, Olalla Aguirre, Asunción Balaguer, Louise Balaguer