bombajo-bokszolo-bud spencer – terence hill

Bombajó bokszoló – Bud Spencer

1 490 Ft

Csak 1 maradt készleten

   Bud Graziano (Bud Spencer) egykor nehézsúlyó bokszbajnok volt, akinek karrierjét szó szerint kettétörte egy Rosco Dunn nevű fickó. Rosco Bud (Bud Spencer) egyik ellenfele volt, és csak úgy tudta padlóra küldeni a bombajó bokszolót, hogy a meccs előtti napon néhány bérencével megverette Bud-ot, (Bud Spencer)akinek nem sok esélye maradt törött jobbkézzel.

Amikor Bud (Bud Spencer)értesül róla, hogy Rosco a maffia embere, jobbnak látja, ha hátat fordít korábbi életének. Tengerésznek áll, de hamarosan munka nélkül marad. Nápoly utcáin azonban újra találkozik múltjával. Elhatározza, hogy edzőként segít egy tehetséges fiúnak, aki talán elérheti azt, ami Budnak (Bud Spencer)soha nem adatott meg. De Rosco és emberei ismét felbukkannak, és a fiúnak is eltörik a kezét.

Bud (Bud Spencer)most már nagyon dühös. És ha Bud (Bud Spencer)nagyon dühös, akkor őt az sem érdekli, ha a maffia embereivel kell szembeszállnia. Először egy bárt tesz a földdel egyenlővé, aztán Rosco bandáját küldi a sebészetre, végül újra a ringbe száll, hogy végre otthagyhassa ököllenyomatát Rosco orrán!

Rendező:
Michele Lupo
Szereplők:
Bud Spencer, Jerry Calà, Mike Miller, Kallie Knoetze Gegia