apam-piedone-spencerpolo-bud-spencer

Apám, Piedone – Cristiana Pedersoli

3 490 Ft

Csak 3 maradt készleten

Ki ne ismerné Apám, Piedone-t, az óriás termetű, dörgő hangú nápolyi zsarut. Bud Spencert, aki vasöklével rendszabályozta meg a rosszfiúkat, és ha úgy esett, megvédte a rosszlányokat is.

Aki nagykanállal falta a hagymás babot, és két kézzel osztotta a pofonokat. Filmjein generációk nőttek fel, huncut tekintete és feneketlen étvágya milliók arcára csalt mosolyt szerte a világon.

Az egykori élsportoló – úszóbajnok és válogatott vízilabdázó –, majd világsztár Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli odaadó, bölcs és támogató apa is volt. Lánya, Cristiana – akivel hajdanán nem egy pusziversenyt rendezett – három évvel imádott apja halála után érzett magában elég erőt, hogy papírra vesse emlékeit.

E fotókkal illusztrált, szeretetteli, kedves, humoros, olykor fájdalmas epizódokkal teli könyvből megismerhetjük a család történetét, és megtudhatjuk, milyen ember volt ez az aranyszívű, nagy mackó a hétköznapokban.

A könyvben soha nem látott családi képeket találsz. Ezek mellett pedig olyan történeteket, amiket csak az igazi rajongók ismerhetnek meg, hiszen a családról, Bud Spencerről szólnak első kézből.

Tartozz az igazi rajongók közé,
vedd meg most az Apám, Piedone könyvet!

Címkék: , .