Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lucky Luke sorozat 2 - Terence Hill

Ár:
1.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

 

Leírás

Lucky Luke (Terence Hill)3: A kísértetvonat

Egy Axel nevű öreg aranymosó szerint Margarétavárosban egy kísértetvonat megy át, amit évekkel ezelőtt tört össze egy részeg gépész. Landon számára felcsillan a lehetőség, hogy Axel bolonddá nyilvánítása árán megszerezze annak földjét.
Luke (Terence Hill) ígéri, meggyógyítja Axelt, de még azon az éjszakán Axel beront a kocsmába azt kiabálva, hogy jött érte a szellemvonat. Mikor Lotta is találkozik a kísértettel, Luke (Terence Hill) börtönbe rakja megfigyelésre, és elmagyarázza neki, hogy ez csak babona, de akkor a nő eltűnik.

Az egész város pánikba esik, amihez hozzájárulnak Becky újságcikkei Landonról és a vonatbalesethez köthető titkos kapcsolatáról. Luke-nak (Terence Hill) fel kell tartóztatnia a lincselésre készülő tömeget, akik Landon nyakát követelik, egyúttal meg kell oldania a kísértetvonat rejtélyét.

Lucky Luke (Terence Hill) 4: Dalton mama

Most, hogy a hírhedt Dalton fivérek rács mögé kerültek, Luke (Terence Hill) pihenni szeretne kicsit. Mikor visszatér Margarétavárosba, megtudja, hogy a Daltonok kedves, ősz hajú anyja már az összes boltost kirabolta a környékbeli városokban. Futni hagyták, hiszen tudták, hogy túl büszke ahhoz, hogy alamizsnát kéregessen. Luke (Terence Hill) és Dalton mama barátok lesznek, amit a dühös Joe Dalton nem bír elviselni, és testvéreivel együtt megszökik a börtönből, méghozzá úgy, hogy Bushwackhoz, „a Vadnyugat legostobább kutyájához”van láncolva, így ha a kutya üldözőbe vesz valamit, akkor Joe is futhat utána. Luke (Terence Hill) két tűz közé kerül: az egyik oldalon a Daltonok, a másik oldalon Dalton mama, miközben még a bájos Lotta is szeretné, ha törődne kicsit vele. (Terence Hill)

Rendező:
Terence Hill
Szereplők:
Terence Hill, Nancy Morgan, Fritz Sperberg, Dominic Barto, Bo Greigh

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Keresés