Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lucky Luke sorozat 1 - Terence Hill

Ár:
1.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

 

Leírás

Lucky Luke (Terence Hill) 1: Ki az a Mr. Josephs?

Lucky Luke (Terence Hill) a telepesek és a farmerek közé keveredik egy birtokviszály kapcsán, ami egész Margarétavárost veszélyezteti. Mikor Luke (Terence Hill) rájön, hogy a titokzatos Mr. Josephs áll az ügy mögött, azzal, hogy egy „titkos fegyvert” próbál eladni az ellenséges feleknek, nyomozásba kezd, és megtudja, hogy Mr. Josephs nem más, mint a rettegett törvényenkívüli, Joe Dalton, aki épp egy szállítmány puskapor eladásával akarja kirobbantani a viszályt. Mielőtt még fényt deríthetne a tervre, Luke (Terence Hill) és egy Louisa nevű telepes csapdába esnek a bányában, ahol a puskaport tartják. Vajon meg fog menekülni Luke (Terence Hill) és gyönyörű társa? Emlékezz, Lucky Luke-nak (Terence Hill) nevezik!

Lucky Luke (Terence Hill) 2: Szentivánéji álom

Lotta mérges, mert Luke (Terence Hill) nem viszonozza szerelmes szavait. Azt remélve, hogy így szóra bírhatja, meghívja a Daltonokat  Margarétavárosba, hogy adjanak elő egy „Shakespeare  legjobbjai” színművet, sőt még a félénk varrónőt, Betty Lou-t is ráveszi, hogy varrjon jelmezeket az előadáshoz. De nem is sejti, hogy Betty Lou szerelmes Luke-ba (Terence Hill). Hogy a férfit féltékennyé tegye, Lotta cigány szerelmi bájitalt szerez, és úgy tesz, mintha beleszeretett volna William Daltonba. Luke (Terence Hill) próbálja bebizonyítani, hogy a bájital nem valódi, méghozzá úgy, hogy ő is kortyol belőle, mire azonnal szerelembe esik Betty Lou-val.

Ezalatt a városlakók fele is iszik az italból, és rögtön szerelembe esik a másik felével. Lotta elhagyja a várost, hisz elege lesz Luke (Terence Hill)-ból és az ő szerelmes szavaiból. (Terence Hill)

Rendező:
Terence Hill
Szereplők:
Terence Hill, Nancy Morgan, Fritz Sperberg, Dominic Barto, Bo Greigh

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Keresés