Zánka-szállások

Zánka-szállások

Hotel Hangulat***
Zánka-szállások: Az egész évben nyitva tartó szállodában kétágyas, pótágyazható szobák és apartmanok állnak a vendégek rendelkezésére. A hotelben mozgáskönnyített szobák is találhatók. Minden szoba és apartman fürdőszobás, légkondicionált, televízióval és mini hűtővel felszerelt, Internet-csatlakozás is rendelkezésre áll.

zánka-szállások unnamed1 unnamed2

Téliesített üdülőházak
A 2009-ben felújított szálláshelyeken 2, 3, és 2+2 ágyas, saját fürdőszobás szobák találhatók. A két légterű családi szobák miatt a szálláshelyek nagycsaládos vendégek számára is ideálisak. Minden közös társalgó televízióval felszerelt. A téliesített szálláshelyeken teljes körűen akadálymentesített épület is található, mozgáskönnyített szobákkal.

 unnamed5 zánka-szállások unnamed3

Nyári üdülőházak
Az üdülőházakban 2 és 10 ágyas szobák kerültek kialakításra. A 2 ágyas szobák mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, a 10 ágyas szobákhoz közös zuhanyzó és WC tartozik. Az épületekben teakonyha és társalgó szolgálja a vendégek kényelmét.

unnamed9 unnamed8 unnamed7 unnamed6

Képek a helyszínről:

zánka-szállások
Innen senki sem hallja majd az üvöltéseteket
Tágasabb, mint a cellád...
Tágasabb, mint a cellád…
Vasútállomás a tábor területén belül :)
Vasútállomás a tábor területén belül :)

100_4549 100_4558 100_4560

Koncert tér
Koncert tér

A 2015-ös fesztivál programjáért kattints ide!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>