aranyeso-yuccaban-girolamo-bud-spencer

Rajongói visszajelzés Bud Spencer módra!

Milyen levelek jönnek egy vállalkozáshoz?

Mármint papír alapon? Nem sok. Ha még jön valami, az is csak számla lehet…

 

Ha hiszitek, ha nem, egy rajongói visszajelzést kaptunk múlt héten, méghozzá egy szépen megírt levélben, papír alapon. Na meg egy kis meglepetést, amit csak a levél végén mutatunk meg, mi is úgy találtuk meg.

Az jutott eszembe, hogy ti annyi örömet okoztok más embereknek, most legyen fordítva és én küldök nektek ajándékot 😉

Álljon itt a levél szövege köszönetképpen Radics Renátának és bátyjának, akik megörvendeztettek vele:

Kedves Kuzenok!

A Bud Spencer és Terence Hill páros gyermekkorom óta (28 éve) rengeteg örömet okoz nekem. A legkedvesebb emlékeim egy nahy részét adták. Emlékszem, hogy esténként fürdés után bátyámmal és szüleimmel néztük együtt a filmeket a TV-ben. Ha pedig az akkori legnagyobb kedvencünket, az Aranyeső Yuccában-t adták, még nagyobb lázban vártuk.

Bátyámmal a fürdőkádban indián táncot jártunk, miközben énekeltük: Manitu, Manitu…”

aranyeso-yuccaban-girolamo-bud-spencer
Aranyeső Yuccában – Girolamo

Aztán, ahogy nagyobbak lettünk, cseppet sem változott a filmek iránti szeretetem. Jó érzés volt, hogy akár az ismerőseimmel, akár a nagyszüleinkkel beszéltünk, ők is szerették Bud Spencer és Terence Hill párosát.

Azóta sem találkoztam olyan emberrel, aki nem szeretné ezeket a kincseket, és ez nagy dolog szerintem.

Amikor megjelent a Bud Spencer és Terence Hill Krónikák, hamar meg is kaptam és imádom. Aztán abban az évben megkaptam nagymamámtól karácsonyra a Különben dühbe jövök könyvet, vagy háromszor kiolvastam azóta. Előbb-utóbb biztos meg lesz a többi könyv is :-)

Nagyon megtetszett az oldal stílusa

Tavaly elkezdtem a neten böngészni, hogy an-e olyan cég, aki Bud Spencer és Terence Hill dolgokat árul, és akkor találtam rátok. Nagyon megtetszett az oldal stílusa, hangulata így egyből regisztráltam. (Te itt tudsz regisztrálni.)

Sokáig nézegettem, hogy miket kéne megvennem. A páromnak mutattam, aki szintén nagyon szereti a Bud Spencer és Terence Hill filmeket, azt mondta, ha lesz egy kis ideje, megnézzük együtt az oldalt részletesebben. Ez megvalósult a két ünnep között. Rögtön választottunk egy plakátot, ami a konyhánk éke lesz és két hűtőmágnest is – így kezdetnek :)

Meghozta a futár a csomagot, átadva jót mosolygott a rajta levő kártyán :)

Megláttam rajta a ragasztószalagot, és olyan óvatosan szedtem le a csomagról, amennyire csak lehet. Kinyitom a dobozt, és nagyon-nagyon megörültem, mikor megláttam mennyi minden van benne! (Eddig, ha vettem webshopon valamit, maximum számla volt benne. Illetve az eddigi maximum, hogy egy eBay-es dobozban egy kis kártya volt, hogy köszönik a vásárlást.)

A párom is nagyon örült, és azt mondta, hogy nem fogunk sima képkeretet venni a plakátnak, annál többet érdemel…

Inkább vesz fenyő léceket és abból készít egy szép méltó keretet hozzá.

Én meg egyből elkezdtem agyalni, mit lehetne csinálni a gyönyörű ragasztószalagból, annyira tetszett nekem.

Felragasztottam őket fehér papírra és lelamináltam. Gondoltam így jó lesz könyvjelzőnek.

Aztán jött az ötlet, hogy teszek rájuk mágnest és hűtőmágnesek is lehetnek. Így mindig láthatom őket.

Bud Spencer ragasztószalag-mágnes
Bud Spencer ragasztószalag-mágnes

Az jutott eszembe, hogy ti annyi örömet okoztok más embereknek, most legyen fordítva és én küldök nektek ajándékot 😉 A szalag egyik darabjából készített hűtőmágnest. Remélem örömet szerezhetek vele! :)

További sikeres munkát!

És el ne felejtsétek, aki barátot talál, az kincset talál! – Radics Renáta, Tóalmás 2017. 01. 09.


Mi nagyon köszönjük, és ezt megmondtuk az öreg püspöknek is, ráadásul ez után a levél után a hold is nevet :)

Rajongói visszajelzés Bud Spencer módra!” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Drága barátaim! Köszönöm, hogy felkerült levelem a blogra, ráadásul ilyen szép formában. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy oldalon lehetek kedvenceimmel, és most még a heti hírlevélben is kiemeltétek írásom. :-) Maradok továbbra is hűséges hozzátok, legalább annyira, mint Girolamo az ő vértestvéréhez. :-)További jó munkát nektek! Reni

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>