Mi ez? Tartósított hegyi levegő?

Mi hol készül?

Termékeink készítéséhez csak magyarországi kisvállalkozók szolgáltatásait vesszük igénybe, velük varratunk, velük szitáztatunk, nyomtatunk, készíttetjük a reklámanyagokat, velük szállíttatunk, és a webshopot is itthon készítik.

Az alapanyagok készítésekor szigorúan ügyelnek a Genfi egyezmény ide vonatkozó részeinek betartására, és betartatására harmadik fél bevonásával, azaz figyelnek a munkakörülmények egészségességére, arra, hogy csak 18 év felett dolgoztatnak, és csak az egyezményben meghatározott óraszámban, műszak-összetételben, gyerekmunkát is kizárva.

Az általunk használt pólókat a B&C gyártja. A cég folyamatos fejlesztéssel és az irányadó törvények követésével biztosítja, hogy ökológiailag fenntartható gazdaságból származzon a textil alapanyag, és nem használnak genetikailag módosított növényeket.

Szintúgy kitétel, hogy sem a környezet, sem az emberi szervezet, bőr számára káros anyagokat, festéket nem használnak a pólók készítésekor, és mi sem a nyomáskor.

oeko-tex

Mi hol készül?” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Ez számunkra fontos. Írunk még majd ebbe a kategóriába a környezetvédelemről is, mert nem szeretnénk, ha az unokák már csak tartósított hegyi levegőt kapnának :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>