Alessandro Pedersoli

Bud Spencer unokája magyar modellbe szerelmes

Bud Spencer unokája – Alessandro Pedersoli a hírek szerint egy magyar modellbe szerelemes

A Borsonline és a femina.hu is írt cikket a témában.

Bud Spencer unokája, Alessandro Pedersoli (Bud eredeti neve Carlo Pedersoli) állítólag egy Nyíregyházán született lányba szerelmesedett bele.

A lány neve Vass Vivien, modellként dolgozik. Már a világ számos híres pontján dolgozott, Rómában, Bangkokban, Párizsban és Jakartában is.

“Jakarta az Indonéziában van. Tudod hol van, ugye?”

Pár hónap alatt már a Marie Claire divatújság címlapjára is felkerült!

Bud Spencer unokája
Alessandro Pedersoli és Vivien

“Tizenhat éves korom óta modellként járom a világot, két hónappal ezelőtt éppen Kínában dolgoztam, ahol egy szórakozóhelyen odalépett hozzám Alessandro. Annak nagyon örültem, hogy olasz, mert én is olaszul tanulok. Többször összefutottunk kint, majd mielőtt végleg elutazott, elárulta, ő Bud Spencer unokája – mosolygott a lány.”

“Sok mindent kitanultam, voltam már pincér, ügynök, dokkmunkás, cipész, kőműves, középhátvéd, sőt … kamiontolvaj is, tudom! Ha esetleg elfelejtetted volna én nem!”

Szeretnéd, hogy küldjünk egy érdekesség-gyűjteményt Bud Spencerről és Terence Hillről? Kattints ide érte!

Alessandro Pedersoli
Bud Spencer unokája – Alessandro Pedersoli – fiatalkori hasonmásnak indulhatna a hasonmásversenyeken

Ahogy Bud Spencer írja a 80 év alatt a Föld körül című könyvében, Alessandro pszichológiát tanul. Emellett már bejegyzett egy saját óramárkát és ezzel céget indított.

Alessandro és Vivien (saját bevallásuk szerint) azóta is tartják a kapcsolatot és rendszeresen találkoznak Rómában. Mindenesetre Bud már ismeri unokája szerelmét :)

“Gyerekként a filmjein nőttem fel. Alessandro is mindig nagyon pozitívan beszél a nagyapjáról, nagyon kötődik hozzá. Számukra rendkívül fontos a család.”

Család nélkül mindenki csak Kis Pista :)

Szeretnéd, hogy küldjünk egy érdekesség-gyűjteményt Bud Spencerről és Terence Hillről? Kattints ide érte!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>